Home TOP NEWS Η πρόταση της Χάμαρμπι, οι πληροφορίες στην Κύπρο και η… εγγυρότητα της...

Η πρόταση της Χάμαρμπι, οι πληροφορίες στην Κύπρο και η… εγγυρότητα της όποιας αναφοράς


Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ως πληροφορία το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Ισλανδό επιθετικό Άλφρεντ Φινμπόγκαρσον, είμαστε «αναγκασμένοι» να ακολουθούμε την ειδησογραφία που τον αφορά.

Την τελευταία εβδομάδα υπήρξε συνάντηση του Φινμπόγκαρσον με την Σουηδική Χάμαρμπι. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της χώρας, στον ποδοσφαιριστή προσφέρθηκε συμβόλαιο με απολαβές αναλόγως απόδοσης. Ένας σταθερός μισθός δηλαδή, και απολαβές στην περίπτωση που η Χάμαρμπι υλοποιήσεις κάποιους στόχους, ένας εξ αυτών η κατάκτηση του τίτλου.

Για την ώρα φαίνεται να υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των αξιώσεων του Ισλανδού και της προσφοράς της Χάμαρμπι. Από την Κύπρο η δημοσιογραφική πληροφόρηση αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη προσεγγιστεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Θα επαναλάβουμε την αναφορά μας για παρόμοιες περιπτώσεις. Ότι δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπαίνει στη διαδικασία ούτε να επιβεβαιώσει ούτε και να διαψέυσει το ότιδήποτε. Οπότε η εγγυρότητα της όποιασδήποτε αναφοράς, στα περί των μεταγραφικών της ομάδας, είναι αμφίβολη.