Home TOP NEWS Καθαρά και ξάστερα!

Καθαρά και ξάστερα!

Μετά την ανακοίνωση για τον Μπρούνο Φελίπε την περασμένη βδομάδα, δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη στο μεταγραφικό κομμάτι, με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δουλεύουν εντατικά για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας μας.


Ο Νιλ Λένον στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ, ουσιαστικά ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από το κομμάτι ενίσχυση της ομάδας μας. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός καταρχάς είπε ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι κοντά στην ολοκληρώση κάποιας μεγάλης μεταγραφής, ενώ τόνισε ότι η ομάδα μας θα ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή με κεντρικό χαφ, στην άμυνα με αριστερό αμυντικό, με άλλο παίκτη της μεσαίας γραμμής και έναν επιθετικό.

Από την στιγμή που ο κόουτς ξεκαθάρισε τις θέσεις στις οποίες η ομάδα μας χρειάζεται ενίσχυση, εικάζουμε ότι οι άνθρωποι προγραμματισμού δουλεύουν και ψάχνουν τους ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να προκύψουν εξελίξεις στο μεταγραφικό σκηνικό και να αρχίσουν οι ανακοινώσεις.

Το είδαμε και με τον Μπρούνο Φελίπε, ότι η ομάδα μας έπιασε “αδιάβαστους” με την μεταγραφή του κι αυτό εικάζουμε ότι θα γίνει και με τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κινείται “μυστικά” για την ολοκλήρωση των μεταγραφών της και όταν είναι έτοιμη και αποσπάσει τις υπογραφές ποδοσφαιριστών τότε θα προχωρήσει και στο επίσημο “φιρμάνι”.

Το τοπίο στο μεταγραφικό σκηνικό μπορεί να μοιάζει “θολό” μη γνωρίζοντας ονομάτα, ωστόσο τα άτομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δουλεύον στο κομμάτι προγραμματισμός είναι σε συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί στις θέσεις που ανέφερε ο Λένον και προσπαθούν να τους αποσπάσουν την υπογράφη τους.

Όπως και να έχουν τα πράγματα είναι δεδομένο ότι όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς τις μέρες που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, η ομάδα μας θα αρχίσει να ολοκληρώνει τις μεταγραφές της και πλέον τα πράγματα είναι καθαρά και ξάστερα για ποιες θέσεις να περιμένουμε ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να ενισχύσουν το ρόστερ.