Home TOP NEWS «Λογικό οι ερυθρόλευκοι να επιθυμούν να μπει κάποιο ποσό στο ταμείο τους»

«Λογικό οι ερυθρόλευκοι να επιθυμούν να μπει κάποιο ποσό στο ταμείο τους»


Στο ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην Ελλαδική αθλητική ιστοσελίδα sport24.gr, και το οποίο υπογράφει ο αθλητικογράφος Δημήτρης Χριστοφιδέλης, γίνεται αναφορά στους ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Μεταξύ αυτών και ο Μάξι Λοβέρα ο οποίος ενδιαφέρε ισοβαρά την ομάδα μας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Οι παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μαρτίνς θα βρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ξεκινώντας ατομικά προγράμματα προπόνησης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί την Τετάρτη (22/6) στις 8 το πρωί για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και για σειρά φιλικών αγώνων, αλλά φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να υπάρχει καθημερινά παρουσία παικτών στον Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων θα βρεθούν την Τετάρτη (22/6) οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν ακολουθούσαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας την τελευταία εβδομάδα. Πρόκειται για τον Φορτούνη, τον Βρουσάι και τον Λαλά. Πιθανότατα μαζί τους θα είναι και ο Γιάννης Μασούρας.

Επίσης, προς το παρόν, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αν σε αυτό το γκρουπ θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες ο Σεμέδο, ο Πέπε και ο Λοβέρα, οι οποίοι είναι και εκείνοι προς πώληση.

Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αναμένεται να έχουν συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού το προσεχές διάστημα προκειμένου να βρεθεί λύση για το μέλλον τους. Για παράδειγμα, για τους Σεμέδο, Πέπε και Λοβέρα, η πειραϊκή ΠΑΕ δαπάνησε συνολικά 12.000.000 ευρώ για να τους αποκτήσει από τη Βιγιαρεάλ, την Γκιμαράες και τη Ροζάριο Σεντράλ αντίστοιχα. Λογικό είναι λοιπόν οι ερυθρόλευκοι να επιθυμούν να μπει κάποιο ποσό στο ταμείο τους.

Ο Φορτούνης, ο Βρουσάι και ο Λαλά είναι διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά και εκεί απαιτούνται χρόνος, υπομονή και λεπτοί χειρισμοί.