Home TOP NEWS Μπορεί να χαρακτηριστεί και “μηχανή” ο Λανγκ!

Μπορεί να χαρακτηριστεί και “μηχανή” ο Λανγκ!

Με το παιχνίδι της Εθνικής Ουγγαρίας κόντρα στην Εθνική Αγγλίας, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άνταμ Λανγκ έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την σεζόν 2021-22.


Ο Ούγγρος σέντερ μπακ λοιπόν μετά το βουνό που ανέβηκε την φετινή σεζόν, είναι έτοιμος να πάρει μερικές ανάσες και να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου η οποία προμηνύεται αρκετά γεμάτη και δύσκολη.

Ο Λανγκ με την χθεσινή του παρουσία στην ενδεκάδα στην αναμέτρηση με την Αγγλία έφτασε τις 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ενώ με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές, συγκεκριμένα αγωνίστηκε μέχρι στιγμής σε συνολικά 102 ματς.

Το απίστευτο για τον Άνταμ Λανγκ φυσικά ήταν ότι αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού έπαιξε στα προκριματικά του Champions League, του Europa League, αγωνίστηκε στους ομίλους του Conference League. Επίσης έπαιξε στο Σούπερ Καπ, στο πρωτάθλήμα και στο κύπελλο. Επίσης έπαιξε στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στο Nations League, ενώ το καλοκαίρι ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας στο Euro χωρίς φυσικά να πάρει λεπτά συμμετοχής.