Home TOP NEWS Να “χτιστεί” ένα ρόστερ που θα κάνει την διαφορά σε Κύπρο και...

Να “χτιστεί” ένα ρόστερ που θα κάνει την διαφορά σε Κύπρο και Ευρώπη!

Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑ που ασχολούνται με τον προγραμματισμό δουλεύουν έχοντας ως στόχο να ενισχύσουν το ρόστερ με επιπλέον ποιότητα, φέρνοντας παίκτες με χαρακτηριστικά τα οποία, οι ίδιοι θεωρούν πως ταιριάζουν στην ομάδα.


Ήδη η πρώτη κίνηση με τον Μπρούνο Φελίπε η οποία μάλιστα έγινε “‘αθόρυβα” διεικνύουν και τις προθέσεις των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Μετά από τον τελικό κυπέλλου άρχισαν οι διεργασίες για το στήσιμο της “νέας” ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι από την στιγμή που είναι σε πλήρη εξέλιξη, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Σίγουρα μετά τις αποχωρήσεις του Χούμποτσαν, Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Λοβέρα θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα μας να προχωρήσει σε κινήσεις με ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να αντικαταστήσουν τους πιο πάνω, αλλά και θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, ενισχύοντας σημαντικά το πράσινο ρόστερ.

Όποιες εξελίξεις πάντως κι αν προκύψουν και όποιοι κι αν είναι οι επόμενοι που έρχονται για να ενταχθούν στο ρόστερ μας, αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία και πίστη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ της επόμενης περιόδου θα “χτιστεί” για να είναι ακόμα καλύτερη, έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και για να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.