Home SPORTS NEWS Ο Χάαλαντ έπαιξε το πιο ξεχωριστό ματς, στην πριγκιπική κατοικία

Ο Χάαλαντ έπαιξε το πιο ξεχωριστό ματς, στην πριγκιπική κατοικία

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε το παρών στο ετήσιο παιχνίδι που διοργανώνει η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας κόντρα στη Vivil Il, σύλλογο που δίνει αθλητικές ευκαιρίες σε άτομα με νοητική υστέρηση.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να περιμένει. Λίγες εβδομάδες πριν μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να αρχίσει την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρευρέθηκε πρώτα σε έναν ξεχωριστό αγώνα για καλό σκοπό, στην κατοικία του Νορβηγού Πρίγκιπα Χάακον.


Ο 22χρονος στράικερ αποδέχθηκε την πρόσκληση της βασιλικής οικογένειας μαζί με τον πατέρα του, Αλφ-Ίνγκε, και έπαιξαν απέναντι στη Vivil Il, έναν σύλλογο που έχει ως στόχο την παροχή ευκαιριών στον αθλητισμό για άτομα με νοητική υστέρηση που ζουν στο Όσλο και στις γύρω περιοχές.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μάλιστα, πήραν τη νίκη κόντρα στον Χάαλαντ και την… πριγκιπική παρέα του με 10-9, αν και ο ίδιος φάνηκε να το απολαμβάνει στον ίδιο βαθμό όπως οι αναμετρήσεις του στα επαγγελματικά γήπεδα της ελίτ. Το κοντέρ έγραψε δύο γκολ για τον Νορβηγό σταρ, ο οποίος το έζησε με την ψυχή του και όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο «Viaplay» που κάλυψε την αναμέτρηση, είχε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και μάλιστα είδε και την κίτρινη κάρτα!

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Visubal (@visubal)