Home TOP NEWS Οι Κύπριοι.. το μεγάλο μας πλεονέκτημα!

Οι Κύπριοι.. το μεγάλο μας πλεονέκτημα!


Έβαλαν χρόνο στη πλάτη τους οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές μας και τους περιμένουμε πολύ καλύτερους στη νέα χρονιά. Ο Κακουλλής πραγματοποίησε φέτος της κορυφαία του σεζόν, ο Χάμπος έγινε στην τελευταία φάση της σεζόν μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Νικόλας παίζει με τεράστια ωριμότητα και στέλνει μηνύματα στον προπονητή του ενώ ο Λοΐζου αναγεννήθηκε από την ημέρα άφιξης του Λένον.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Τον Ζαχαρίου έδειξε πόσο πολύ τον πιστεύει ο Βορειο-Ιρλανδός ενώ και ο Ψάλτης έγινε βασικός παίκτης στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Αυτοί είναι οι Κύπριοι οι οποίοι μπορούν να θεωρηθούν παίκτες πρώτης γραμμής. Και έρχονται από πίσω και οριμένοι οι οποίοι μας συστήθκαν εδώ και καιρό. Ο Σάββα, ο Ασημένος, ο Χρίστου, ο Ευαγγέλου και άλλοι.

Μαζί με αυτούς και οι τερματοφύλακες μας Παναγή και Κυριακίδης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει πλειάδα Κύπριων ποδοσφαιριστών, με ποιότητα και, πλέον, με εμπειρίες, έτοιμους να μπουν σε μία πολύ δύσκολη και απιτητική χρονιά όπως είναι αυτή που ακολουθεί.

Αυτό ίσως να είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα μας σε σχέση  με τους αντίπαλους μας στην προσπάθεια μας για επιστροφή στην κορυφή.

Και περιμένουμε τη μεγάλη επιστροφή του αρχηγού Κούσουλου για να γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί!