Home TOP NEWS Οι υπογραφές συμβολαίων και οι πρώτες δηλώσεις του Μπρούνο Φελίπε

Οι υπογραφές συμβολαίων και οι πρώτες δηλώσεις του Μπρούνο Φελίπε

Το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας ανέβασε βίντεο στα ΜΚΔ με πλάνα από τις υπογραφές των συμβολαίων του Μπρούνο Φελίπε, ενώ ο ποδοσφαιριστής παραχώρησε στην κάμερα του OFC TV και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Οι δηλώσεις του:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά την μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ; “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που είμαι μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό είναι όλο!”

Τι σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; “Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί τρία χρόνια προηγουμένως η ΟΜΟΝΟΙΑ με ήθελε αλλά δεν είχα την ευκαιρία να έρθω. Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε σε μένα και επέλεξα την ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί είναι μεγάλη ομάδα στην Κύπρο. Θέλω να βοηθήσω, να δώσω τα πάντα και είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα.”

Μίλησες με κάποιον πριν πάρεις την απόφαση να αποδεχτείς; “Ναι μίλησα με τον Φαμπίάνο. Μου είπε πως η ομάδα είναι μεγάλη εδώ και πως μπορώ να υπογράψω με κλειστά μάτια. Ήταν πολύ εύκολο να αποδεχθώ την ΟΜΟΝΟΙΑ.”

Μίλησες με τον κύριο Λένον πριν ή μετά την υπογραφή σου; “Ναι, μίλησα λίγο μαζί του και αυτό ήταν κάτι που με ενθουσίασε για να έρθω εδώ. Αυτός ο προπονητής δουλεύει πολύ και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά μαζί.”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Πως αισθάνεσαι γι’αυτό; “Νιώθω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να είναι σε αυτό το ψηλό επίπεδο και να παίζει στην Ευρώπη. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη χρονιά.”

Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; “Υπόσχομαι ότι θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο, με γκολ, με τρέξιμο, με τις ντρίμπλες μου. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε πρωταθλητές.”

Το βίντεο: