Home TOP NEWS Όλα τα γκολ του Μίλετιτς!

Όλα τα γκολ του Μίλετιτς!

Ο Νεμάνια Μίλετιτς όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο αν και κεντρικός αμυντικός δεν περιορίζεται μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα.


Βλέποντας κανείς κάποια βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα παρατηρήσει ότι, ο Σέρβος έχει ανεβάσματα και προσπαθεί κι αυτός να δημιουργήσει παιχνίδι ή να βρεθεί μέσα στις φάσεις που δημιουργεί η ομάδα του.

Πάντως για την θέση που αγωνίζεται ο Νεμάνια Μιλετιτς μπορεί να μην σκόραρε πολλές φορές όμως όσες φορές το έπραξε βοήθησε τις ομάδες του να πάρουν βαθμολογικό όφελος.

Δώδεκα τέρματα σκόραρε ο Σέρβος. Εννέα με την φανέλα της Partizan και από ένα με τις φανέλες της FK Vojvodina, της Borac Cacak και της FK Sloga Kraljevo.

Τα εννέα γκολ με την φανέλα της Παρτιζάν:

Τα τρία γκολ που σημείωσε με τις άλλες ομάδες:

To γκολ του με την φανέλα της  FK Vojvodina κόντρα στην Cukaricki παιχνίδι στο οποίο κέρδισε η ομάδα του εκτός έδρας με 1-2.

Ο Μίλετιτς σκόραρε και με την φανέλα της Borac Cacak. Το γκολ του αυτό είναι από το παιχνίδι με την Novi Pazar στο οποίο η ομάδα του επικράτησε με 3-0 με τον Σέρβο αμυντικό να ανοίγει το σκορ και τον δρόμο προς τη νίκη.

To νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα μας είδε μια φορά δίχτυα αγωνιζόμενος και με την φανέλα FK Sloga Kraljevo. Συγκεκριμένα ο Μίλετιτς σκόραρε μετά κι από δόση τύχης το μοναδικό τέρμα κόντρα στην Metalac χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.