Home TOP NEWS Πάει Λάρνακα το Κύπελλο!

Πάει Λάρνακα το Κύπελλο!

Το “ΣΥΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου” με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι το τρόπαιο του κυπέλλου θα είναι την ερχόμενη Τρίτη στην Λάρνακα και θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να φωτογραφηθεί τόσο με αυτό, όσο και με ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην εκδήλωση.


Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΦΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Η ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Γεγονός Γεγονός ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Κόσμος ΘΕΛΕΙ ΝΑ Φωτογραφηθεί με το τρόπαιο και να συναντήσει από κοντά τους ήρωες του.

Το ΣΥΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου διοργανώνει φιέστα την Τρίτη 7/6/2022 Η ώρα 7.00 στον δημοτικό κήπο στη Λάρνακα όπου θα παρουσιάσει το τρόπαιο και να απολαύσει ο κόσμος την κατάκτηση του κυπέλλου θα τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη του ΔΣ της Ομόνοιας.

Στο χώρο θα υπάρχει η green boutique με προϊόντα της όπως επετειακές φανέλες του κυπέλλου και άλλα διαφορά προϊόντα της ομόνοιας .

Θα υπάρχει μπουφέ στο χώρο που θα είναι στη Λαϊκή τιμή των δέκα (€10 ) ευρώ τα ποτά θα τα αγοράζει ο κόσμος από την καφετέρια με λαϊκές τιμές

Για καλύτερη οργάνωση και για να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο θα θέλαμε δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή για να οργανώσουμε τα τραπεζάκια.

Για κρατήσεις στα τηλέφωνα
99634645 Κυριάκος Χήρας
99468355 Λούκας
99056011 Σταύρος
99682629 Σαββάκης Πασιουρτίδης

99409608 Ανδρέας Σταυρινού

Εκ μέρους του ΣΥΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου
Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σταυρινού.