Home TOP NEWS Προσθέτει νέα στοιχεία στην άμυνα της!

Προσθέτει νέα στοιχεία στην άμυνα της!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε μέχρι στιγμής τρεις ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο θα έρθουν για να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Πρώτα ανακοινώθηκε ο Άνταμ Μάθιους. “Ξεσκονίζοντας” κανείς το βιογραφικό του Ουαλού ακραίου μπακ μπορεί εύκολα να παρατηρήσει ότι, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ναι μεν αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως έχει και επιθετικές αρετές καθώς στην μέχρι τώρα καριέρα του έδωσε 38 ασίστ. Σίγουρα είναι στα “+” αυτά για τον Νιλ Λένον και την ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς ο Μάθιους έρχεται να δώσει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας που δεν τα έδωσε ο Σέχου.

Η τελευταία προσθήκη της ομάδας μας ακούει στο όνομα Νεμάνια Μίλετιτς. Ο Σέρβος αμυντικός θα έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να πλαισιώσει τους Λανγκ, Γιούστε και Παναγιώτου και να ενισχύσει περαιτέρω την “πράσινη” αμυντική γραμμή. Ο Μίλετιτς με τα λίγα πράγματα που είδαμε από τα βίντεο του παρατηρήσαμε ότι, είναι ποδοσφαιριστής που αρέσκεται να ανεβαίνει και να δημιουργεί, ενώ για κεντρικός αμυντικός έχει και ένα καλό αριθμό γκολ (12 στο σύνολο) κάτι που δείχνει ότι, όταν βρίσκει ευκαιρία στέλνει το τόπι στο αντίπαλο πλεκτό.

Είναι γεγονός ότι η μέχρι τώρα κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έρχονται να προσθέσουν νέα στοιχεία στο παιχνίδι της και αν οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί καταφέρουν να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τότε θα κάνουν το παιχνίδι του συνόλου το Νιλ Λένον να μοιάζει εντελώς απρόβλεπτο.