Home TOP NEWS Ρεπόρτερ Ολυμπιακού Πειραιώς μίλησε για Μπρούνο και Λοβέρα

Ρεπόρτερ Ολυμπιακού Πειραιώς μίλησε για Μπρούνο και Λοβέρα


Ο δημοσιογράφος του OVER FM και ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς Παύλος Σαχτούρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί παντός αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου για τους Μπρούνο Φελίπε και Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Για τον Μπρούνο Φελίπε: «Είναι ένας παίκτης που τον μάθαμε μέσα από τον Ατρόμητο. Τον ήξερε ο Κάναντι και τον έφερε στην Ελλάδα. Έδειξε καλά στοιχεία στον Ατρόμητο και πήρε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό. Στους ερυθρόλευκους ή θα σου πάνε καλά και θα διακριθείς ή θα σου πάνε στραβά τα πράγματα και να μην πάρεις ευκαιρίες. Αγωνιζόταν σε μια θέση που είχε πολλούς παίκτες, ίσως δεν πήρε τις ευκαιρίες που μπορούσε να πάρει αλλά μπορεί να μην βοήθησε και ο ίδιος τον εαυτό του όταν αγωνίστηκε», είπε.

Και συνέχισε αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά του: «Είναι γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και στο ένας εναντίον ενός είναι αρκετά καλός. Στον Ατρόμητο είχε την συνήθεια να συγκλίνει και να κάνει σουτ κάτι που στον Ολυμπιακό είχε ξεκάθαρους ρόλους και ίσως να είναι και ο λόγος που δεν είχε ευκαιρίες. Στον Άρη όταν πήγε πάλι έκανε καλές εμφανίσεις. Μετά στη Σέριφ είχε επίσης πολύ καλή παρουσία και η συμμετοχή του σε 11 γκολ (ασιστ) δεν είναι καθόλου κακός αριθμός. Εγώ θεωρώ πως αν ο προπονητής της Ομόνοιας τον αξιοποιήσει σαν αριστερό εξτρέμ και το δείξει και εμπιστοσύνη, πιστέυω ότι θα προσφέρει».

Για τον Λοβέρα: «Αυτή και αν είναι πονεμένη ιστορία. Στον Ολυμπιακό είχε πάντα μια ταμπέλα πάνω του «Ποια είναι η θέση του;». Μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, ως δεκάρι, πίσω από τον φορ; Για εμένα μπορεί να παίξει σαν δεκάρι και σαν εξτρέμ. Το κακό του είναι πως συγκλίνει πάρα πολύ, ο Λοβέρα είναι καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια από τον Μπρούνο. Και όταν βρεθεί σε θέση βολής θα επιδιώξει να τελειώσει τη φάση, σε αντίθεση με τον Μπρούνο που θα προσπαθήσει να δώσει ασίστ. Ο Λοβέρα θα είναι στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, όμως οι πιθανότητες να παραμείνει είναι πολύ λίγες. Σίγουρα αν έρθει στο διάστημα αυτό πρόταση, ο παίκτης θα πουληθεί».

Από sport-fm.com.cy