Home TOP NEWS Σέχου – Ουζόχο: Λογικά εξελίξεις μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική...

Σέχου – Ουζόχο: Λογικά εξελίξεις μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νιγηρίας

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανακοίνωσε μόνο τον Μπρούνο Φελίπε, ωστόσο οι διεργασίες στο μεταγραφικό κομμάτι συνεχίζονται κανονικά.


Οι άνθρωποι της ομάδας μας που δουλεύουν στο κομμάτι του προγραμματισμού είναι συνεχώς στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών, αλλά και σε συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους που εντοπίστηκαν και προσπαθούν να τους αποσπάσουν την υπογραφή τους, ενώ τις προηγούμενες μέρες έγινε αρκετή δουλειά και στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

Ήδη από την ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν αποχωρήσει οκτώ ποδοσφαιριστές, οι Έρικ Μποτεάκ, Μάρκο Τσέποβιτς, Γιόρντι Γκόμεθ, Κίκο, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Ερνέστ Ασάντε, Τόμας Χούμποτσαν και ο Κάσπερ Χοράτσκα, όλοι προαναφερομένοι τα συμβόλαια τους είχαν λήξει με την ομάδα μας.

  1. Κάσπερ Χοράσκα (τερματοφύλακας)
  2. Τόμας Χούμποτσαν (αμυντικός)
  3. Κίκο (ακραίος αμυντικός)
  4. Γιόρντι Γκόμεθ (μέσος)
  5. Έρικ Μποτεάκ (επιθετικός)
  6. Έρνεστ Ασάντε (επιθετικός)
  7. Μάρκο Τσέποβιτς (επιθετικός)
  8. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (επιθετικός)

Πλην του Λοβέρα που τέλειωσε ο δανεισμός του, μοναδική εκκρεμότητα που απομένει στην ΟΜΟΝΟΙΑ όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχει τερματιστεί το συμβολαίο τους είναι ο Αμπντουλαχί Σέχου.

Ο Νιγηριανός αμυντικός αυτό το διάστημα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του και η λογική λέει ότι με την επιστροφή του θα τροχιοδρομηθούν οι εξελίξεις και θα ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πάντως μέχρι στιγμής το σκηνικό με τον Σέχου παραμένει “θολό”, ωστόσο οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έψαξαν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ο Νιγηριανός δώσει αρνητική απάντηση.

Όσον αφορά τον Ουζόχο κι αυτού αναμένεται το μέλλον του στην ΟΜΟΝΟΙΑ να καθοριστεί και να συζητηθεί με το που θα αφιχθεί στην Κύπρο μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του με την Εθνική Νιγηρίας.