Home TOP NEWS Συγκινητικό με Ραφαήλ – Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι… ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!!

Συγκινητικό με Ραφαήλ – Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι… ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!!


Το ρεπορτάζ αναρτήθηκε στην μπασκετική ιστοσελίδα CyprusBasket.net. Διαβάζοντας το απλά διαπέρασε το σώμα μας ένα ρίγος από την συγκίνηση. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κυρίες και κύριοι είναι… ΈΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!!!

Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Σε μία από τις πιο «δυνατές» στιγμές γίναμε μάρτυρες της ανάρτησης του νεαρού γκαρντ Ραφαήλ Αποστολίδη.

Ο πρώην άσσος του Κεραυνού υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ομόνοια σε ηλικία 18 ετών (θα γίνει 18 στις 4 Αυγούστου) και ο ίδιος δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό και συγκινητικό είναι το γεγονός πως όπως ανέφερε στην ανάρτηση του η Ομόνοια του έδωσε τη θέση στο ρόστερ και το επαγγελματικό συμβόλαιο ακόμη και όταν διαγνώστηκε με καρκίνο με τον νεαρό Ραφαήλ να ευχαριστεί γι’αυτή την ευκαιρία και να υπόσχεται πως δεν πρόκειται να τους απογοητεύσει.

Ο Αποστολίδης αποτελεί μάλιστα προσωπική επιλογή του νέου προπονητή των πρασίνων Μιχάλη Ματσεντίδη ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ραφαήλ από τον Κεραυνό Στροβόλου.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε πάνω απ’όλα υγεία και κάθε επιτυχία στον Ραφαήλ Αποστολίδη καθώς και την υπόκλιση μας στο καλαθοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας αφού η κίνηση αυτή ξεπερνά τα στενά όρια του μπάσκετ.