Home TOP NEWS Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και του Σέχου

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και του Σέχου

Το μοναδικό ανοικτό κεφάλαιο στην ομάδα μας, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους είναι ο Αμπντουλαχί Σέχου. Ο Νιγηριανός αμυντικός ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας και επέστρεψε ξανά στο νησί και ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στην ομάδα.


Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας κατέθεσε πρόταση στον Σέχου η οποία “κόλλησε” στο οικονομικό, ωστόσο το κεφάλαιο Σέχου παραμένει ανοικτό και αναμένουμε πως τις επόμενες μέρες θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι δύο πλευρές όπου θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Να σημειώσουμε ότι τις εξελίξεις Σέχου – ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρακολουθούν στενά ο Νιλ Λένον και οι ανθρώποι του προγραμματισμού, έτσι ώστε να γνωρίζουν τι θα γίνει και να μπορέσουν να καθορίσουν τα επόμενα τους βήματα.

Σε περίπτωση παραμονής του Νιγηριανού δεν θα αναζητηθεί άλλος δεξιός μπακ, αφού εκεί παίζει και ο Ψάλτης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα προγραμματισμού θα πρέπει να βάλει στην λίστα των μεταγραφών και ποδοσφαιριστή για το ένα άκρο της άμυνας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι, ο Σέχου εκτός από το δεξί άκρο της άμυνας μπορεί να προσφέρει και στην μεσαία γραμμή και σε περίπτωση παραμόνης του θα είναι στα συν για τον Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του.