Home TOP NEWS Τα… αλλάζουν σχεδόν καθημερινά για Λοβέρα!

Τα… αλλάζουν σχεδόν καθημερινά για Λοβέρα!

Νέα δημοσιεύματα στην Ελλάδα γράφουν ξανά για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα που ανατρέπει τα δεδομένα από τη τελευταία αναφορά που έγινε για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.


Στο ρεπορτάζ του στον ΣΠΟΡ FM της Ελλάδας ο Κώστας Νικολακόπουλους θυμίζουμε πως ανέφερε ότι ο Λοβέρα ενδιέφερε τον Άρη ωστόσο δεν συνδεόταν η περίπτωσή του με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακό Περαιώς να αποκτήσει από τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ιστοσελίδα metrosport.gr στο ρεπορτάζ της για τον Άρη αναφέρει πως δεν είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού η πρόταση για τον Καμαρά περιελάμβανε το όνομά του στο τραπέζι. Επίσης σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται να αντιπροτείνουν άλλους παίκτες από την ομάδα του Άρη που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό φέρνει ξανά στο προσκήνιο για τον Αρη την περίπτωση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίον οι Κιτρινόμαυροι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία για την απόκτησή του, αλλά την τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Τότε, ο Αρης συζητούσε την απόκτησή του με δανεισμό και option αγοράς. Τώρα τα πράματα είναι τελείως διαφορετικά καθώς ο Αργεντινός συμπεριλαμβάνεται στα “ανταλλάγματα” του Ολυμπιακού για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι Κιτρινόμαυροι εκτιμούν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Λοβέρα και θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει παίζοντας κυρίως πίσω από τον φορ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα της επίθεσης. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο Αργεντινός παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια. Στην Κύπρο έκανε 19 συμμετοχές και είχε τέσσερις ασίστ, ενώ στο πρώτο μισό με τους Ερυθρόλευκους πήρε μόλις 19 αγωνιστικά λεπτά από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ότι πρότεινε πάντως ο Ολυμπιακός στον Αρη τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ως “αντάλλαγμα”, πέραν του ποσού των 5.000.000 ευρώ, δε σημαίνει απαραίτητα πως οι Κιτρινόμαυροι θα το αποδεχτούν και δεν αποκλείεται να αντιπροτείνουν άλλους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να καλυφθούν βασικά κενά στο ρόστερ.”