Home TOP NEWS Το δικό του στοιχείο…

Το δικό του στοιχείο…


Η δεύτερη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα αγωνιστική που “έσκασε” σήμερα, ήρθε να μας επιβεβαιώσει ότι, ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του ήρθαν να δουλέψουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να προσθέσουν το δικό τους στοίχειο, όπως φυσικά έγινε και σε άλλους συλλόγους που δούλεψαν.

Ο Ουαλός ακραίος αμυντικός που επιλέχθηκε να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας, είναι ξεκάθαρα μια προσωπική επιλογή του Βορειοϊρλανδού κόουτς και αναμένουμε ότι δεν θα είναι ο τελευταίος που θα περάσει την πόρτα του “Ηλίας Πούλλος”, με τον Λένον να ρίχνει “δίχτυα” και σε άλλους ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά.

Ο Νιλ Λένον στο διάστημα που δούλεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε το δικό του στοιχείο στην ομάδα μας και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που δεν ήταν δικής του επιλογής και κατάφερε στον λίγο χρόνο που ήταν στο “Ηλίας Πούλλος” και με παίκτες που ήταν ήδη στο ρόστερ να την οδηγήσει στην κατάκτηση του 15ου κυπέλλου.

Ο κόουτς λοιπόν έχει πάρει το “πράσινο” φως να βάλει τις δικές του “πινελιές” στο ρόστερ, ήδη έγινε με τον Μαθιούς και με την καθοδήγηση του από την αρχή του πρωταθλήματος θα επιδιώξει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στο να κάνει το επόμενο βήμα στην Ευρώπη.