Home TOP NEWS Το “who is who” του Μπρούνο Φελίπε

Το “who is who” του Μπρούνο Φελίπε

Η πρώτη μεταγραφή για την ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός. Η ομάδα μας κατάφερε να αποκτήσει τον 28χρόνο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό Μπρούνο Φελιπέ ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.


Το φλερτ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Μπρούνο Φελίπε υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό. Η ομάδα μας ενδιαφέρθηκε για τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2020, τον Ιανουάριο του 2021 και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

Μετά από δυο χρόνια λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα πράσινα, πραγματοποιώντας μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.

Το “who is who” του Μπρούνο Φελίπε:

Ο Μπρούνο Φελίπε Σόουζα, γνωστός ως Μπρούνο γεννήθηκε στις 26 Μάιου 1994 (27 ετών) στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει παράλληλα όλη την γραμμή.

Ξεκίνημα μακριά από την πατρίδα του…

Ο Μπρούνο Φελίπε ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα μακριά από την χώρα του και συγκεκριμένα στην Αούστρια Λουστενάου όπου σε 2 χρονιές πέτυχε 24 γκολ σε 58 συμμετοχές.

 

Στην Λασκ πριν την μετακόμιση του στην Ελλάδα

Το 2018 ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην ομάδα της ΛΑΣΚ και κατέγραψε 18 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ όσο ήταν ποδοσφαιριστής στον Αυστριακό σύλλογο αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο όπου εκεί έπαιξε σε 38 παιχνίδια πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Στον πρωταθλητή Ελλάδος…

Ο ποδοσφαιριστής όσον αγωνίστηκε στον Ατρόμητο κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού Πειραιώς οι οποίοι κινήθηκαν για την απόκτηση του και τα κατάφεραν. Στους πρωταθλητές Ελλάδος ο Μπρούνο δεν αγωνίστηκε πολύ είχε εννέα συμμετοχές την μια χρονιά και την δεύτερη θητεία στον Ολυμπιακό κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές.

Ακολούθησε ο Άρης Θεσσαλονίκης

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ συνέχισε να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα με την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης και με αυτήν αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την Ελλάδα στην Μολδαβία

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός η Sheriff Tiraspol όπου έζησε σπουδαίες στιγμές, καθώς η ομάδα του έκανε την έκπληξη και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Champions League πετυχαίνοντας ιστορική νίκη επί της Real Madrid στην Ισπανία και ακολούθως προκρίθηκε στην φάση των «32» του UEFA Europa League. Πανηγύρισε, επίσης, την κατάκτηση του νταμπλ στη Μολδαβία.

Στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας είχε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 18 συμμετοχές. Αναμφίβολα, η σεζόν 2021-22 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του Μπρούνο, ο οποίος αναγεννήθηκε στην ομάδα της Μολδαβίας.

Και τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ…

Μετά λοιπόν από το έντονο φλερτ που υπήρχε στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει τελικά τα πράσινα και θα αγωνιστεί για λογαριασμό της ομάδας μας. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε στον Μπρούνο Φελίπε καλή επιτυχία φορώντας την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος και να πανηγυρίσει μπόλικους τίτλους και επιτυχίες στην Ευρώπη.