Home TOP NEWS To ”Who Is Who” του Μίλετιτς

To ”Who Is Who” του Μίλετιτς

Στα 31 του χρόνια ο Νεμάνια Μίλετιτς αποτελεί την επιλογή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το κέντρο της άμυνας στη νέα χρονιά και έρχεται στην ομάδα μας για να πλαισιώσει τους Γιούστε, Λανγκ και Παναγιώτου.


Στο πρόσωπο του ο Λένον ψάχνει τον ηγέτη σε αυτή την πολύ σημαντική θέση στον αγωνιστικό χώρο. Ποιος είναι όμως ο Νεμάνια Μίλετιτς.

Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1991 στην πόλη Λέσακ

Ο Σέρβος άρχισε να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο στην Σλόγκα Κραλιέβο. Από το 2009 μέχρι το 2014, ουσιαστικά από τα 19 του μέχρι τα 23 του έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας ενώ έπαιξε για άλλον έναν χρόνο τη σεζόν 2014/15 στην Μπόρατς Σατσάκ, στην μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Το πρώτο δυναμικό του βήμα

Το πρώτο δυναμικό βήμα στην καριέρα του το έκανε το καλοκαίρι του 2015 όταν η Βοιβοντίνα τον απέκτησε δίνοντας του για πρώτη φορά τη δυνατότητα να παίξει για τις ψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του τερμάτισε στην 4η θέση και η παρουσία του Μίλετιτς κίνησε το ενδιαφέρον ομάδας από το Βέλγιο.

Η πρώτη Ευρωπαϊκή πτήση

Η Βέστελρο ήταν η ομάδα η οποία απέκτησε τον Αύγουστο του 2016 τον Μίλετιτς, οποίος μάλιστα είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη. Εγινε από την αρχή βασικός στον Βελγικό σύλλογο και η παρουσία του κίνησε το ενδιαφέρον της μίας από τις δύο μεγάλες της Σερβίας.

Από το Βέλγιο στον επαναπατρισμό και… την Παρτίζαν

Μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο Βέλγιο, στον Μίλετιτς “χτύπησε” την πόρτα η Παρτιζάν Βελιγραδίου στην οποία αγωνίστηκε από το 2017 μέχρι το 2020 καταγράφοντας 89 συμμετοχές στις οποίες πέτυχε και 5 γκολ ενώ με τον εν λόγω σύλλογο κατέκτησε δύο κύπελλα και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League.

Η δοκιμασία του στην Σαουδική Αραβία

Το 2018 ο Νεμάνια Μίλετιτς αποφάσισε να δοκιμάσει την ποδοσφαιρική του τύχη στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην ομάδα της  Al-Raed. Στην συγκεκριμένη ομάδα έμεινε για ένα χρόνο και κατέγραψε 30 συμμετοχές.

Η επιστροφή στην Παρτιζάν

Μετά την Σαουδική Αραβία ο Σέρβος μπακ επέστρεψε ξανά στην ομάδα από την οποία αποχώρησε για να αγωνιστεί στην Al – Raed την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Στην δεύτερη του θητεία στον μεγάλο σύλλογο της Σερβίας αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια.

Η πρόκληση ΟΜΟΝΟΙΑ…

Τώρα μπροστά του ο Νεμάνια Μίλετιτς έχει μια τεράστια πρόκληση που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σέρβος αμυντικός θα κληθεί κάτω από τις οδηγίες του Νιλ Λένον να γίνει ο ηγέτης της πράσινης άμυνας και να την βοηθήσει με την σειρά του να πετύχει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Μίλετιτς κάθε επιτυχία φορώντας την φανέλα με το ένδοξο τριφύλλι στο στήθος και να πανηγυρίσει τίτλους και επιτυχίες στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.