Home TOP NEWS Τζον Χριστοδούλου: “Είχα σκοπό να αγοράσω την ΟΜΟΝΟΙΑ – Άλλαξε γνώμη ο...

Τζον Χριστοδούλου: “Είχα σκοπό να αγοράσω την ΟΜΟΝΟΙΑ – Άλλαξε γνώμη ο Παπασταύρου και αποφάσισε ότι δεν ήθελε να την πουλήσει”

O Τζον Χριστοδούλου θα βραβευτεί σήμερα ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Πριγκιπάτου του Μονακό και με την ευκαιρία αυτή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Φιλελεύθερο”.


Ο κ.Χριστοδούλου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την αγαπημένη του ομάδα την ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα για το ενδιαφέρον αγορά της με τον ίδιο να απαντά πως ο Σταύρος Παπασταύρου άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να πουλήσει τις μετοχές.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Είδατε τον τελικό κυπέλου με την Ομόνοια; Υπήρξαν φήμες ότι θέλατε να την αγοράσατε; Σας ενδιαφέρει ακόμη κάποιο άνοιγμα στον χώρο του ποδοσφαίρου ή ήταν η αγάπη σας για την ομάδα που σας παρακίνησε;

«Ήμουν στον τελικό! Ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν παίξαμε πολύ καλά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και πήραμε το κύπελλο. Ναι, είχα σκοπό να αγοράσω την ΟΜΟΝΟΙΑ, δυστυχώς στο τέλος ο σημερινός ιδιοκτήτης άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι δεν ήθελε να την πουλήσει».