Home TOP NEWS Αδημονούν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για το πρώτο φιλικό!

Αδημονούν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για το πρώτο φιλικό!

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αδημονούν για το πρώτο φιλικό της ομάδας μας το οποίο θα γίνει αύριο στις 20:00 στο ΓΣΠ κόντρα στην Χάποελ Χαϊφα.


Μετά από σχεδόν δύο μήνες (τελευταίο παιχνίδι στις 25/5) οι ποδοσφαιριστές μας θα πατήσουν ξανά το γρασίδι του ΓΣΠ με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένει πως και πως την ώρα και την στιγμή για να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Πρωτεύουσας για να παρακολουθήσει από κοντά αγωνιζόμενη την αγαπημένη του ομάδα.

Φυσικά παιχνίδια, όπως είναι το αυριανό με την Χάποελ Χαϊφα δεν προσφέρονται για να παρακολουθήσει κάποιος ωραίο θέαμα ή δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, καθώς γίνονται κυρίως για τους προπονητές οι οποίοι θέλουν να δοκιμάσουν πράγματα και πρόσωπα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα πριν από τους επίσημους αγώνες.

Από την στιμγή που δίνεται η δυνατότητα στους φίλους του “τριφυλλιού” να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι αλήθεια ότι θα περιμένουν όλοι το ρολόι να γυρίσει στις 20:00 για να χαρούν και πάλι τους παίκτες του Νιλ Λένον να τους δουν να αγωνίζονται.

Να σημειώσουμε αυτοί που δεν θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο γήπεδο για τον οποιοδήποτε λόγο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά με ήχο και είκονα από το OFC TV.