Home TOP NEWS Άλλες 3-4 κινήσεις, ίσως τελευταία αυτή του επιθετικού

Άλλες 3-4 κινήσεις, ίσως τελευταία αυτή του επιθετικού


Οι κινήσεις που κρίθηκαν ως οι πλέον απαραίτητες για να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της έγιναν. Τουλάχιστον αυτό βγήκε ως μήνυμα από τον Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος τοποθετήθηκε σήμερα ραδιοφωνικά.

«Ο προγραμματισμός μας εξελίσσεται ακόμα καλύτερα απ’ ότι εκτιμούσαμε, καθώς καλύψαμε τις θέσεις που θέλαμε πριν την έναρξη της προετοιμασίας» είπε σχετικά ο Ανδρέας.

Με τα δεδομένα που διαμορφώνονται σήμερα, η ομάδα μπαίνει στην προετοιμασία της με αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας πως έχει τον χρόνο για τις επόμενες μεταγραφές.

Απομένουν άλλες τρεις με τέσσερις κινήσεις εάν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η κίνηση για την οποία προτίθεται να κάνει τη μεγαλύτερη υπομονή η ομάδα είναι αυτή του επιθετικού. Το δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου λέγοντας πως η μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση ενδέχεται να καθυστερήσει.

Πάντως μέχρι στιγμής όλες οι μεταγραφές ήταν πολύ προσεγμένες. Πιστεύουν πολύ οι Λένον και Ταρπουλούζης στους παίκτες που αποκτήθηκαν. Αυτό είναι δεδομένο αφού ούτε για αυτούς που προηγήθηκαν, ούτε και για αυτούς που θα ακολουθήσουν δεν γίνονται εκπτώσεις στις απαιτήσεις.