Home TOP NEWS Άλλος ένας νέος χάθηκε στην άσφαλτο – Κλαίει η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Άλλος ένας νέος χάθηκε στην άσφαλτο – Κλαίει η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Άλλος ένας συνάνθρωπος μας “έσβησε” στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου από τη Λάρνακα πρόσθεσε το όνομά του στη μαύρη λίστα θυμάτων της ασφάλτου, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.30π.μ., στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αεροδρομίου Λάρνακας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Αλεξάνδρου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου.

Μετά την πρώτη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 21χρονου, συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο, που κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ακολούθως, αφού προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύρθηκε στην άσφαλτο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Τραυματισμένος ο 21χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος του Δ.Σ των Green Supporters ο Αλέξανδρος

Ο Αλεξάνδρος να σημειώσουμε ότι, ήταν φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παράλληλα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Green Supporters και με τον θάνατο του βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια και τους φίλους του, όσο και την μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην οποία ήταν πάντα δίπλα της.

Οι αναρτήσεις των οργανωμένων συνόλων: