Home TOP NEWS Από δω και μπρος η κάθε μέρα μετράει…

Από δω και μπρος η κάθε μέρα μετράει…


Εκκρεμούν ακόμη κινήσεις για να γίνουν στα μεταγραφικά. Επιθετικός, δύο μέσοι και ένας αριστερός μπακ, μπακ-απ του Λέτσιακς.

Θα έλεγε κάποιος ότι η θέση του επιτελικού μέσου είναι αυτή που «καίει» κάπως περισσότερο αφού εκεί είναι μόνο ο Παπουλής. Αν και πιθανολογούμε πως, πέραν του αριστερού ακραίου αμυντικού, οι υπόλοιποι που θα επιλεγούν έρχονται στην ομάδα για να έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό. Θα είναι δηλαδή εντεκαδάτοι.

Η προετοιμασία της ομάδας έχει ήδη αρχίσει. Χρόνος μέχρι τα πρώτα επίσημα παιχνίδι υπάρχει ωστόσο κάθε μέρα που περνάει είναι και μία μέρα χαμένη για τους επικείμενους νεοφερμένους, οι οποίοι χάνουν από την προετοιμασία μαζί με την ομάδα.

Είναι για αυτό το λόγο που οι Ταραπουλούζης με την ομάδα του, σε συνεννόηση πάντα με τον Λένον, δεν σταματούν να δουλεύουν στιγμή πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Και η μοναδική περίπτωση για την οποία μπρούμε να πούμε αυτή τη στιγμή ότι απασχολεί είναι αυτή του Λοβέρα, όχι όμως για πολύ ακόμη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έχει ξαφνιάσει με τις ανακοινώσεις της και στις 4 περιπτώσεις των νεοαποκτηθέντων, μέχρι σήμερα. Αυτό μάλλον θα γίνει και στη συνέχεια. Το μεταγραφικό κομμάτι είναι πάντα ανοικτό, η δουλειά δεν έχει σταματήσει και οι εξελίξεις… έρχονται!