Home TOP NEWS Διευκρίνιση για μεταγραφές και οι συζητήσεις που αρχίζουν από λανθασμένη βάση!

Διευκρίνιση για μεταγραφές και οι συζητήσεις που αρχίζουν από λανθασμένη βάση!


Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία και γίνονται συζητήσεις μεταξύ των οπαδών της ομάδας, οι οποίες αρχίζουν από εντελώς λανθασμένη βάση. Αυτό που λέγεται είναι ότι η ομάδα έχασε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να υπογράψουν, μέσα από τα χέρια της. Δεν γνωριζουμε από που προέκυψε αυτή η φημολογία όμως είμαστε υποχρεωμένοι να διευκρινήσουμε. Και το κάνουμε αφού έχουμε την πληροφόρηση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής έκανε τέσσερις μεταγραφές. Και οι 4ις νεοφερμένοι στην ομάδα αποτελούσαν τους πρώτους στόχους, ήταν οι πρώτες επιλογές που τέθηκαν από την αρχή. Από κει και πέρα η ομάδα δεν έχασε καμία περίπτωση ποδοσφαιριστή, με τον οποίο να έχει μπει σε απευθείας διαπραγματεύσεις. 

Υπάρχουν σήμερα οι πρώτοι στόχοι που έθεσαν, η ομάδα προγραμματισμού με τον προπονητή, και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος οι ποδοσφαιριστές, που ο Λένον επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα, θα είναι τελικά αυτοί που θα έρθουν.

Ξαναλέμε λοιπόν πως κανένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτελούσε τον πρώτο στόχο στα μεταγραφικά δεν έχει χαθεί. Το αντίθετο είναι που ισχύει για την ώρα.