Home SPORTS NEWS Δουλεύει πολύ ο Γκρίφιθς για να επανέλθει και να ξαναβρεί τον καλό...

Δουλεύει πολύ ο Γκρίφιθς για να επανέλθει και να ξαναβρεί τον καλό ποδοσφαιρικό εαυτό του


Για τον Λι Γκρίφιθς υπήρξε πρόσφατα δημοσίευμα από τη Σκωτία που τον συνέδεε με την ΟΜΟΝΟΙΑ. O 31χρονος Σκωτσέζος επιθετικός ολοκλήρωσε πριν μερικούς μήνες μία κακή χρονιά με την Φάλκιρκ, ομάδα η οποία αγωνίζεται στη β’ Σκωτίας και ψάχνει την επόμενη του ομάδα.

Πάντως σύμφωνα με το footballscotland.co.uk, ο Νιλ Λένον είχε σχολιάσει στο παρελθόν τον Γκρίφιθς, χαρακτηρίζοντας τον υπέρβαρο και εκτός φόρμας, όταν οι δυο τους ήταν στη Σέλτικ ενώ το γεγονός ότι δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση ήταν εμφανές στην Φάλκιρκ.

Πλέον ο Γκρίφιθς το τελευταίο διάστημα δουλεύει υπό τις οδηγίες του Ντέιβι Μάρτινντέιλ στην Λίβινγκστον (τερμάτησε 7η πέρσι στην Σκωτσέζικη πρέμιερ Λιγκ). Ο 48χρονος Μάρτινντέιλ κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να επανέλθει. Θέλει ουσιαστικά να βοηθήσει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από την Λίβινγκστον και ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία ο Γκρίφιθς αγωνίστηκε.

«Όλοι έχουν να πουν για ένα πολύ καλό παιδί. Δούλεψε τελευταία πολύ, έχασε βάρος και λίπος από το σώμα του και δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα μέχρι τώρα. Θέλει να βρει ομάδα και θέλω να τον βοηθήσω να το κάνει. Όλοι ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι, και πρέπει ο ίδιος να ξαναβρει αυτόν τον καλό παίκτη. Σε σχέση με το πως ήταν πριν λίγους μήνες, σήμερα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βλέπω πάνω την έντονη επιθυμία να επιστρέψει» δήλωσε ο Μάρτιντέιλ. 

Ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ