Home TOP NEWS Ετοιμάζεται για το δυνατό τεστ με Ανόρθωση η ομάδα μας

Ετοιμάζεται για το δυνατό τεστ με Ανόρθωση η ομάδα μας

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνέχιζεται με εντατικούς ρυθμούς.


Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση τους από την Πολωνία οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον και των συνεργατών ετοιμάζονται για το πιο δυνατό τεστ μέχρι στιγμής, το οποίο θα είναι αύριο με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έδωσε τρια φιλικά με την Χάποελ Χαϊφα (ΓΣΠ), με ΠΑΣ Γιάννινα και Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Πολωνία στα οποία μέτρησε μια ήττα και δύο νίκες με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να χρησιμοποιεί αρκετούς ποδοσφαιριστές δίνοντας τους, την ευκαιρία να πάρουν κάποια σημαντικά και πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο αυριανό (19:00) δυνατό φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση αναμένεται ο Νιλ Λένον να χρησιμοποιήσει και πάλι αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ όσον πλησιάζουν οι μέρες για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια ο κόουτς θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του και να δίνει χρόνο σε αυτούς που προορίζει για την βασική ενδεκάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, αναμένουμε να δούμε να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο στο τελευταίο φιλικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ όπως οι Λοίζου, Μπρούνο, Μίλετιτς, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Ζαχαρίου που ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις. Ο Κούσουλος ναι μεν πάτησε γρασίδι και άρχισε ασκήσεις με μπάλα ωστόσο η περίπτωση του είναι διαφορετική και θα χρειαστεί ακόμη λίγο χρόνο για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.