Home TOP NEWS Η μετάφραση; …Αποφασιστικότητα για επιστροφή στην κορυφή!

Η μετάφραση; …Αποφασιστικότητα για επιστροφή στην κορυφή!


Δεν πρόκειται ούτε για κινήσεις που στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν, ούτε έγιναν λόγω της μουρμούρας του τελευταίου διαστήματος. Ούτε και για να προσελκύσει η διοίκηση περισσότερους ΟΜΟΝΟΙΑΣτες. Άλλωστε το παρών τους οι φίλοι της ομάδας ήδη το δηλώνουν με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

Η κίνηση η οποία γίνεται για την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε, έχει να κάνει καθαρά με τις αγωνιστικές ανάγκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έτσι όπως τις έχουν καθορίσει ο Ταραπουλούζης και η ομάδα του και βεβαίως ο Νιλ Λένον. Σύντομα θα προκύψει και η ανακοίνωση.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει αδρά για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή, φανερώνει τις προθέσεις της διοίκησης να ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό αυτά που το τεχνικό επιτελείο έχει ζητήσει.

Και δεν τελειώνουμε εδώ. Απομένουν άλλες δύο μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, ένας για να ενισχύσει το επιθετικό κομμάτι και άλλον ένας στο κέντρο και μάλλον αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι μεταγραφές εμβέλειας.

Αυτό που γίνεται και θα γίνει μεταγραφικά μέσα στο επόμενο διάστημα δεν είναι τίποτε άλλο από την προσπάθεια όλων να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη θέση, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο προμηνύεται άκρως ανταγωνιστικό.