Home TOP NEWS Η ποιότητα να “ξεδιπλωθεί” και στο χορτάρι!

Η ποιότητα να “ξεδιπλωθεί” και στο χορτάρι!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε χθες τον Μπάρντον Μπάρκερ, ο οποίος αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας μας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε Προηγήθηκαν οι μεταγραφές του Μπρούνο Φελίπε, Άνταμ Μάθιους και Νεμάνια Μίλετιτς.


Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι, έγιναν με πάσα μυστικότητα και χωρίς να βγουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών προς τα έξω κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ότι δεν διαρρέουν τα ονόματα.

Στόχος των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν μετά την αποδέσμευση κάποιων ποδοσφαιριστών από την ομάδα μας να γίνει “αθόρυβη” δουλειά και να έρθουν στο “Ηλίας Πούλλος” καλύτεροι από αυτούς που έφυγαν που θα δυναμώσουν το σύνολο του Νιλ Λένον ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο όλους τους στόχους του.

Φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι ο διπλός στόχος που τέθηκε να επιτυγχάνεται, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής έφερε χωρίς να πάρει κανείς “μυρωδιά” ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει πολύ καλά ο Νιλ Λένον, ενώ και οι τέσσερεις έχουν “βαρετά” βιογραφικά και παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.

Φυσικά μπάλα δεν παίζουν ούτε τα ονόματα, ούτε και τα βιογραφικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν, αλλά και θα έρθουν να φορέσουν την “πράσινη” φανέλα θα πρέπει να “ξεδιπλώσουν” την ποιότητα τους και τις αρέτες τους μέσα στο γήπεδο, άλλωστε καθρέφτης για τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι μόνο το χορτάρι.

Όπως και να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα σταματήσει την ενίσχυση της στον Μπάρκερ αφού σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλοι με τους ανθρώπους του προγραμματισμού να συνεχίζουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Πάντως δεν αποκλείεται μέχρι και τη Δευτέρα (04/07) που θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο ρόστερ της ομάδας μας να “σκάσει” και η πέμπτη ανακοίνωση.