Home TOP NEWS Η συμπλήρωση του ρόστερ, τα υπάρχοντα “όπλα” του Λένον και η… σημαντικότητα...

Η συμπλήρωση του ρόστερ, τα υπάρχοντα “όπλα” του Λένον και η… σημαντικότητα της προετοιμάσιας!

Η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται και η αναζητήση ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στο “Ηλίας Πούλλος” για να κλείσουν τα κενά που έμειναν στο ρόστερ και παράλληλα να δώσουν έξτρα βάθος και ποιότητα στο σύνολο του Νιλ Λένον.


Φυσικά ο Βορειοϊρλανδός κόουτς όπως και η ομάδα προγραμματισμού έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους και δεν δείχνουν να “καίγονται” για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, ψάχνοντας στο παζαρί τις καλύτερες επιλογές και τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα και σίγουρα θα ταιριάξουν στο πλάνο.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι η ομάδα χρειάζεται άλλες τέσσερεις μεταγραφές ανασταλτικό και επιτελικό μέσο, επιθετικό και αριστερό μπακ που σίγουρα θα είναι για τον κατάλογο Β’, ωστόσο στα χέρια τους έχουν καλό σύνολο που με την σωστή προετοιμασία θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στα επίσημα ματς.

Αναμένουμε ότι, ο κόουτς της ομάδας μας στα πρώτα παιχνίδια σε Κύπρο (Σούπερ Καπ) και Ευρώπη (play – off Europa League) θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή την στιγμή στην διάθεση του στην προετοιμασία, φυσικά αν κάποιος αποκτηθεί και είναι σε θέση και σε ετοιμότητα μόνο τότε θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Φυσικά οι προθέσεις του Λένον θια διαφανούν μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και από εκεί θα κάνει παιχνίδι και θα δείξει τις προθέσεις του για το τιι θα παρουσιάσει στους επίσημους αγώνες της ομάδας μας.