Home TOP NEWS Κύμα αγάπης για Κούσουλο

Κύμα αγάπης για Κούσουλο

Από την στιγμή που βγήκε η είδηση προς τα έξω για τον Κούσουλο και το ότι ακολουθεί την υπόλοιπη αποστολή στην Πολωνία, υπάρχει ένα κύμα αγάπης προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Τα Social Media έχουν κατακλυστεί από σχόιλια φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι οποίοι εύχονται στον Κούσουλο τα καλύτερα, αρκετοί απ’ αυτούς ζητούν και περιμένουν γρήγορα την επιστροφή του αρχηγού στην αγωνιστική δράση, ενώ πολλοί είναι που χαρακτηρίζουν την επιστροφή του “Κούσου” ως μια σπουδαία μεταγραφή.

Είναι γεγονός ότι, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πεθύμησε να πατήσει ξανά γρασίδι και να αγωνιστεί σε παιχνίδια της ομάδα μας, αλλά όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις του κόσμου πεθύμησαν κι αυτοί αρκετά τον Κούσουλο και περιμένουν πως και πως να τον δουν να παίζει ξανά ποδόσφαιρο.

Ο Ιωάννης Κούσουλος είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που από τον καιρό που φόρεσε την πράσινη φανέλα, έδωσε τα πάντα για την ομάδα μας και αλλά και για το τιμήμενο τριφύλλι που έχει στο στήθος του και τώρα σιγά – σιγά μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει θέλοντας κι ο ίδιος να παρουσιαστεί ξανά δυνατός βοηθώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους του σε Κύπρο και Ευρώπη, όπως έπραξε και προηγουμένος.