Home SPORTS NEWS Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απών από την «πρώτη» ο Ρονάλντο, εντείνονται οι φήμες για...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απών από την «πρώτη» ο Ρονάλντο, εντείνονται οι φήμες για αποχώρηση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι παρών σήμερα στην πρώτη προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των φημών.


Απών από την σημερινή πρώτη προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αναφέρει το έγκυρο Athletic, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και ο σύλλογος έκανε δεκτό το αίτημά του. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς θα είναι κανονικά παρόντες.

Η απουσία του 37χρονου σούπερ σταρ έρχεται να δώσει συνέχεια στις φήμες πως ετοιμάζεται για αποχώρηση. Λέγεται πως ο ίδιος ζήτησε να πάρει μεταγραφή από το κλαμπ στο οποίο επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα το ίδιο Μέσο αναφέρει πως ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε συστήσει στη διοίκηση να πωλήσει τον Ρονάλντο τον χειμώνα, αλλά σε αυτό αντιτάχθηκαν οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε συνάντηση που θα έχει ο CR7 με τον νέο προπονητή, Έρικ Τεν Χάαγκ, όταν επιστρέψει στο Κάρινγκτον. Η Γιουνάιτεντ είναι σαφής πως ο παίκτης δεν πωλείται και γι’ αυτό δεν έχει αναζητήσει καν αντικαταστάτη στην αγορά.

Στην πρώτη σεζόν της δεύτερης θητείας του στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο είχε μεν 24 γκολ και 3 ασίστ σε 38 εμφανίσεις, ωστόσο η ομάδα του απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους στόχους της μένοντας και εκτός Champions League. Η τελευταία αποτυχία λέγεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόθεση του παίκτη να φύγει.

Πηγή:sport-fm.gr