Home TOP NEWS Μάριος Αργυρίδης: “Η δύναμη που θα πάρει ο Κούσουλος από το χειροκρότημα...

Μάριος Αργυρίδης: “Η δύναμη που θα πάρει ο Κούσουλος από το χειροκρότημα του κόσμου θα είναι αφάνταστη”

Ο Πρόεδρος του Σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή “Δώδεκα στα σπορ” κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας.


Οι τοποθετήσεις του:

«Αν υπήρχε κάτι προς ανακοίνωση, θα έβγαινε και ανακοίνωση. Η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει το κομμάτι της ενίσχυσης. Σίγουρα αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να βγει το πλάνο όπως το θέλει ο προπονητής, έδωσε ένα δείγμα της δουλειάς του πέρσι. Τώρα η ομάδα προετοιμάζεται για την νέα σεζόν, υπάρχουν νέοι παίκτες και νεαροί Κύπριοι. Όλο αυτό πρέπει να πάρει τον χρόνο του. Σίγουρα ο αρχηγός Κούσουλος επέστρεψε πίσω στις προπονήσεις, θέλει τον χρόνο του όμως από τη στιγμή που άρχισε προπονήσεις είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ίδιο και για την ομάδα και προσμένουμε την ώρα και τη στιγμή που θα τον δούμε ξανά στο γήπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο κόσμος θα τον στηρίξει και από τον ίδιο χρειάζεται να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται. Είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η στιγμή να αγωνιστεί, η δύναμη που θα πάρει από το χειροκρότημα του κόσμου θα είναι αφάνταστη».

Για το γεγονός πως οι πλείστες ομάδες έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για να ενισχυθούν: «Εκείνο που έχει σημασία στην Ομόνοια είναι να δουλεύουμε πολύ σκληρά και με την προσθήκη ποιοτικών παικτών να φτάσει η ομάδα στο σημείο που χρειάζεται. Σίγουρα βλέπουμε την ενίσχυση των άλλων ομάδων, όμως από εμάς εξαρτάται».