Home TOP NEWS Με περισσότερες επιλογές στο σημερινό φιλικό

Με περισσότερες επιλογές στο σημερινό φιλικό

Η ομάδα μας δίνει σήμερα νεές φιλικές εξετάσεις αυτή την φορά κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία προέρχεται από μια κακή χρόνια, αφού στο πρωτάθλημα του Ισραήλ τερμάτισε στην 6η θέση του γκρουπ διαβάθμισης με 33 βαθμούς αποφεύγοντας την διαβάθμιση.


Το σημερινό παιχνίδι, όπως φυσικά και τα άλλα που προηγήθηκαν, αλλά και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσοιυν και τα οποία θα έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, δεν παίζει κανένα ρόλο ο αντίπαλος, ούτε αν προέρχεται από κακή χρονιά, αλλά ούτε και το αποτελέσματα που θα έχουμε μετά το πέρας των 90λεπτών.

Αυτό που μετράει στα φιλικά ποροετοιμασία είναι οι ποδοσφαιριστές να βγάζουν στο αγωνιστικό χώρο αυτά που τους ζητάει ο προπονήτης του και να δείχνουν αγωνιστική βελτίωση, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιούνται από το τεχνικό τιμ για να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα και παράλληλα να βγάλοει τα συμπεράσματα του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Νιλ Λένον στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην του Κούσουλου που συνεχίζει ατομικές ασκήσεις. Επιστρέφουν Μπάρκερ και Λοίζου, ενώ και ο Ζαχαρίου ανέβασε ρυθμούς και δεν αποκλείεται να τους δούμε και τους τρεις να παίρνουν χρόνο στην σημερινή φιλική αναμέτρηση.

Να σημειώσουμε ότι στα προηγούμενα δύο παιχνίδια ο Νιλ Λένον χρησιμοποιήσε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, όμως σήμερα θα έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να ρίξει περισσότερους στο παιχνίδι αφού θα έχει αυξημένες επιλογές.