Home TOP NEWS Μεταγραφική περίοδος… χωρίς προηγούμενο, ολοκληρωμένη κατά το ήμισυ

Μεταγραφική περίοδος… χωρίς προηγούμενο, ολοκληρωμένη κατά το ήμισυ


Μια χαρά το πάει το έργο αυτό το καλοκαίρι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε και ένα όνομα δεν διέρρευσε πριν την επίσημη ανακοίνωση ενώ ελάχιστες ήταν οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν και προσέγγισαν κάπως την πραγματικότητα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο κάτι πρωτοφανές. Διαφυλάσσει τη μυστικότητα με την οποία κινείται στο κομμάτι του προγραμματισμού και αυτό σαφώς την βγάζει κερδισμένη. Δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εμπλακεί και να επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις, και εννοούμε ομάδες οι οποίες ξεπροβάλλουν ως ενδιαφερόμενες αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ τους ανοίξει τα… μάτια, κάτι που έγινε στο παρελθόν.

Οι 4ις μεταγραφές έως τώρα ήταν «ξαφνικές» και πιθανόλογούμε πως θα… συνεχιστεί το βιολί. Και δεν μας χαλάει καθόλου. Αντίθετα μάλιστα. Γουστάρουμε!

Δώσαμε κι εμείς κάποιες πληροφορίες που έφτασαν κοντά μας οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Όμως το ζητούμενο, για όλους εμάς τους ΟΜΟΝΟΙΑτες, είναι να δούμε την ομάδα, με παλιούς και νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, να ικανοποιεί τις προσδοκίες μας.

Με τα τωρινά δεδομένα απομένουν άλλες τέσσερις μεταγραφές κι ενώ έχουμε μπροστά σχεδόν ενάμιση μήνα για το πρώτο Ευρωπαϊκό.

Θυμίζουμε, η ομάδα θα κινηθεί για επιθετικό, επιτελικό μέσο, έναν μέσο box to box και έναν αριστερό μπακ.