Home TOP NEWS Μπαίνει στο δεύτερο στάδιο η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Μπαίνει στο δεύτερο στάδιο η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από σήμερα αφήνει την Λευκωσία και παίρνει τα “βουνά” για να συνεχίσει απ’ εκεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Πρωτεύουσα είναι γεγονός ότι δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες για προπόνηση, δυσκολεύοντας το έργο της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα μας λοιπόν για τις επόμενες πέντε μέρες θα είναι στην Κυπερούντα για να συνεχίσει απ’ εκεί την δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Μετά την Κυπερούντα η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιστρέψει ξανά στην Λευκωσία όπου θα δώσει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στις 18 Ιουλίου στο ΓΣΠ απέναντι στην Χάποελ Χάϊφα. Ουσιαστικά το φιλικό θα είναι περισσότερο σαν ξεμούδιασμα από τις σκληρές και επίπονες προπονήσεις που ακολουθούν αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές μας.

Στις 20 του Ιούλη μέχρι και τις 31 η ομάδα μας θα βάλει για τα καλά τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πολωνία εκεί όπου δηλαδή θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με το σύνολο του Νιλ Λένον να δίνει κατά το διάστημα παραμονής της εκεί και κάποια δυνατά φιλικά.

Πάντως με βάση πως κυλάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, είναι προφανές ότι, ο Νιλ Λένον θα πάει στα επίσημα παιχνίδια με Απόλλωνα (Σούπερ Καπ) και στην Ευρώπη (play – off Europa League) με τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή την στιγμή στην διάθεση του και σίγουρα θα είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, θα έχουν φιλικά παιχνίδια στα πόδια τους και θα έχουν αφομιώσει ήδη τα θέλω του προπονητή τους.

Βεβαίως το μεταγραφικό πλάνο λέει ότι θα αποκτηθούν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές επιτελικός και ανασταλτικός μέσος, επιθετικός και αριστερός ακραίος μπακ μάλλον κάτω των 22 ο οποίος θα πάρει θέση στον κατάλογο Β΄. Αν κάποιος/οι από αυτούς θα είναι σε θέση να αγωνιστούν σε κάποιο από τα παιχνίδια της ομάδας μας θα εξαρτηθεί μόνο και μόνο από τον βαθμό ετοιμότητας του.

Όλα τα πιο πάνω φυσικά θα τα δούμε στην πράξη και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα διαφανούν και οι προθέσεις του Βορειοϊρλανδού τεχνικού για το πως θα παρουσιάσει την ομάδα μας στο Σούπερ Καπ και στην πρώτη Ευρωπαϊκή “μάχη”.