Home TOP NEWS Ο Ανδρέας Δημητρίου για “Ημέρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ”, μεταγραφικά, Λοΐζου, Λοβέρα, για μπάτζετ και…...

Ο Ανδρέας Δημητρίου για “Ημέρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ”, μεταγραφικά, Λοΐζου, Λοβέρα, για μπάτζετ και… “Ηλίας Πούλλος”!

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου. Αναφέρθηκε για τον Κούσουλο, για την περίπτωση Ουάρντα, για τα μεταγραφικά, την αποψινή εκδήλωση και για τα έργα στο “Ηλίας Πούλλος”.


Οι τοποθετήσεις του:

Για την σημερινή εκδήλωση: «Όλα όσα θα γίνουν απόψε είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον κόσμο να έρθει. Δεν έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν τέτοια εκδήλωση. Θα τιμήσουμε την πρωταθλήτρια ομάδα του 1992-93. Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που έζησα πολύ έντονα. Είναι στην Κύπρο και ο Τζούριακ. Θα παρουσιάσουμε το νέο μας ρόστερ, τα νέα αποκτήματα θα είναι στο γήπεδο. Θα παρουσιάσουμε τις νέες εμφανίσεις και θα σβήσουμε την τούρτα για τα γενέθλια της ομάδας. Θα είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Θα μεταδοθεί και σε live streaming με 5 κάμερες για τους φίλους της Ομόνοιας στο εξωτερικό. Εκδόθηκαν 8 χιλιάδες εισιτήρια, ήδη έφυγαν τα μισά. Θα ανοίξουν ταμεία στο ΓΣΠ από τις 18:30, είναι στα 5 ευρώ το εισιτήριο, το οποίο θα είναι και λαχνός οπόταν να μην πετάξει το εισιτήριό του».

Για τα μετεγγραφικά και τα ονόμα που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Δεν θα σχολιάσω κάποια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Το έκανα για τον Ουάρντα γιατί είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Προχωρήσαμε ήδη τέσσερις μετεγγραφές και για να το κάνουμε θεωρούμε ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Αξιολογήθηκαν από τον τμήμα σκάουτινγκ και τον προπονητή. Ο προπονητής είναι πολύ ικανοποιημένος από τις προσθήκες που έγιναν γιατί η τελική έγκριση γίνεται και από τον ίδιο για να έρθει ένας παίκτης. Φυσικά, για να έρθει κάποιος παίκτης, πρέπει και το τμήμα σκάουτινγκ να κρίνει ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί. Oι Μπρούνο και Μπάρκερ είναι στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ομόνοιας εδώ και χρόνια. Μάλιστα στον δεύτερο είχαμε κάνει και πρόταση αλλά επέλεξε τη Ρέιντζερς. Τώρα λόγω Λένον καταφέραμε να τον αποκτήσουμε. Θέλουμε να κάνουν ακόμη 3-4 μετεγγραφές, αφήνοντας πάντα ένα ανοιχτό παράθυρο καθώς σε μια μετεγγραφική περίοδο μπορούν να συμβούν πράγματα που δεν τα σχεδιάζεις».

Για το μπάτζετ: «Κινούμαστε σε ένα μπάτζετ που προκαθορίζεται, για να δημιουργήσουμε μια ομάδα που δεν θα είναι 1-2 χρόνων. Το μπάτζετ της Ομόνοιας είναι σπουδαίο για τα κυπριακά δεδομένα. Η παρουσία του προέδρου εγγυάται ότι το οικοδόμημα λειτουργεί όπως πρέπει σε όλους τους τομείς. Οι επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων ήρθαν με αυτή τη φιλοσοφία και λογική».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου Κύπριου παίκτη: «Αν υπάρχει διαθέσιμος Κύπριος που μπορούμε να τον αποκτήσουμε και είναι στα επίπεδα που τον θέλουμε, θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε. Ήδη όμως έχουμε αρκετούς Κύπριους που έχουν προωθηθεί από τις ακαδημίες μας και θα προωθηθούν κι άλλοι».

Για τον Λοβέρα: «Εμείς ενημερώσαμε τον παίκτη ότι τον θέλουμε, του είχαμε πει ότι τον θεωρούμε σημαντικό στέλεχος και ο Ολυμπιακός Πειραιώς γνωρίζει την επιθυμία μας, τον ενημερώσαμε όμως δεν εξαρτάται από εμάς».

Για τον Λοΐζου: «Όχι μόνο για τον Λοΐζου. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε πρόταση έρθει για ποδοσφαιριστή μας. Η Ομόνοια δεν θέλει να στερεί καμία ευκαιρία και επιθυμία οποιοδήποτε παίκτη. Βέβαια θα πρέπει η πρόταση να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας και τις αξίες του ποδοσφαιριστή».

Για τα βελτιωτικά έργα στο «Ηλίας Πούλλος»: «Γίνονται τελικές μελέτες σε διάφορους τομείς από το δικό μας γραφείο, είμαστε σε επαφή με τον ΚΟΑ. Δεν είναι ένα έργο που θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, θα πάρει περισσότερο χρόνο».