Home TOP NEWS O Φώτης Παπουλής για την προετοιμασία και για τη νέα σεζόν

O Φώτης Παπουλής για την προετοιμασία και για τη νέα σεζόν

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναφέρθηκε για τη νέα σεζόν, την προετοιμασία και τις επίσημες υποχρέωσεις που αρχίζουν σε ένα μήνα. Επίσης τοποθετήθηκε για τις μεγάλες προκλήσεις της νέας περιόδου, των ρόλο των παλιών ποδοσφαιριστών και την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας.


Οι δήλωσεις:

Νέα σεζόν οι ίδιοι στόχοι ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα αγωνιστική περίοδο; “Είναι μια καινούργια σεζόν είμαστε όλοι χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω, νομίζω ξέρουμε ότι πάλι θα είναι μια σεζόν η οποία θα είναι απαιτητική για όλους μας, το ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μια ομάδα η οποία διεκδικεί τα πάντα και στην Κύπρο και στην Ευρώπη, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να μπούμε στις επίσημες αγωνιστικές διοργανώσεις έτοιμοι, με αγωνιστικό πλάνο, με θέληση όπως κάναμε και πέρσι. Τελειώσαμε καλά την σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου έτσι να προσπαθήσουμε και φέτος στους επίσημους αγώνες, πρώτα στο παιχνίδι του Σούπερ καπ και μετά στους Ευρωπαϊκούς αγώνες και να ξεκινήσουμε όσο καλύτερα γίνεται.”

Για την προετοιμασία στην Κυπερούντα; “Στην Κυπερούντα βρισκόμασταν και πέρσι. Είναι ένας καλός προορισμός, έχει τα πάντα για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, είμαστε όλοι με πολύ όρεξη, με πολύ δουλειά για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο το πρόγραμμα προετοιμασίας όπως είναι πάντα και νομίζω ότι μέρα με την μέρα θα ανεβάζουμε ρυθμούς γιατί αυτός είναι ο σκοπός να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό επίπεδο.”

Μπήκαν τέσσερεις νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα κι αναμένονται ακόμη κι άλλοι στην συνέχεια. Διατηρήθηκε όμως μια ισχυρή βάση από παλιούς ποδοσφαιριστές ποιος είναι ο δικός σας ρόλος των παλιών παικτών στο θέμα προσαρμογής των καινούργιων στην ομάδα; “Υπάρχει ένας κορμός από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η ομάδα κατάφερε αρκετά πράγματα, οι περισσότεροι παίκτες και αυτοί που έφυγαν και αυτοί που έμειναν έδωσαν αρκετά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Νομίζω όλος ο κόσμος τους ευχαριστεί και είναι μέρος της ιστορίας όπως είμαστε όλοι μας. Απ’ εδώ και πέρα ήρθανε καινούργιοι παίκτες, πρέπει εμείς οι πιο παλιοί να τους βάλουμε μέσα σε αυτή την οικογένεια για να τους μεταφέρουμε τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ και εντός και εκτός γηπέδου για να μπορούνε κι αυτοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας. Με την πάροδο του χρόνου γι’ αυτό υπάρχει η προετοιμασία για να είμαστε όλοι μαζί και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο γιατί αυτό είναι που μετράει. Σαν ομάδα κερδίζεις αυτό θέλουμε να κάνουμε και να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα.”

Για τις επίσημες υποχρεώσεις για το Σούπερ Καπ και την Ευρώπη και το τι πρέπει να κάνουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα μήνα… “Πάντα πρέπει να είμαστε καλοί στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι επίπονες αυτές οι μέρες για όλους, για τους ποδοσφαιριστές και για όλο το τιμ γιατί εργάζονται όλοι πολύ σκληρά. Εμείς θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Το ξέρουμε είναι αρχές της σεζόν σίγουρα δεν μπορούμε να φτάσουμε στο 1005 αλλά όσο πιο κοντά είμαστε σε αυτό το ποσοστό θα έχουμε και καλύτερες πιθανότητες για να βρεθούμε στην κατάλληλη φόρμα.”

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει της νέας σεζόν και για σένα σε ατομικό επίπεδο; “Για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι απαιτήσεις είναι όλες σίγουρα και για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και για την κατάκτηση του κυπέλλου και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μπούμε ξανά είμαστε σίγουρα στους ομίλους, αλλά το Europa League είναι πρώτος στόχος και μετά βλέπουμε για το Conference League, ο κόσμος είναι απαιτητικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είμαστε και εμείς απαιτητικοί από τους εαυτούς μας αυτό που θα καταφέρουμε να κάνουμε είναι να κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους και ελπίζω να καταφέρουμε να χαμογελάσουμε και πάλι στο τέλος και να κάνουμε όλο αυτόν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περήφανο.”

Είσαι δύο χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισες πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ. Πλέον μπαίνεις στην τρίτη σου σεζόν κι ανανέωσες και το συμβόλαιο σου. Πως νιώθεις γι αυτό; “Νιώθω περήφανος, είμαι πολύ χαρούμενος όταν υπέγραφα με την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν δύο χρόνια. Όλοι σε αυτά που καταφέραμε δεν τα φανταζόμουνα, ήτανε κάτι παραπάνω. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι ένα παζλ απ’ αυτό το κομμάτι, σίγουρα όμως κάθε χρόνο έχουμε απαιτήσεις πρώτα απ΄ολα από τον εαυτό μου και μετά απ’ όλη την ομάδα. Δεν εφησυχαζόμαστε τι κάναμε πριν, η ζωή προχωράει και έτσι προχωράει και το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να έχουμε πλάνο, αποφασιστικότητα και να καταφέρουμε πάλι αυτό το χρόνο να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα.”

Το μήνυμα προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… “Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ περήφανος και εμείς χαιρόμαστε να του δίνουμε χαρά. Τελείωσε η χρονιά έτσι όπως έπρεπε τους κάναμε χαρούμενους. Θέλουμε να ξεκινήσουμε πάλι να μπούμε δυναμικά στην σεζόν, να ξεκινήσουμε με το Σούπερ Καπ και με τους αγώνες τους Ευρωπαϊκούς. Είναι η δύναμη μας η κινητήριος δύναμη οι φίλαθλοι μας το ξέρουμε όλοι, γι’ αυτό θα παλέψουμε να τους ξανά κάνουμε περήφανους κι αυτοί πάντα όπως είναι στο πλευρό μας να συνεχίσουν να είναι και με αυτή τη δυναμική να είμαστε μαζί ένα σύνολο ομάδα, κόσμος, Διοίκηση και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο όλοι για το τέλος της χρονιάς.”

Το βίντεο: