Home TOP NEWS Περιμένει ο κόσμος ότι θα ακούσει ευχάριστα νέα στην “Ημέρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ”!

Περιμένει ο κόσμος ότι θα ακούσει ευχάριστα νέα στην “Ημέρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ”!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την αυριανή μεγάλη εκδήλωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στο ΓΣΠ με τίτλο “Ημέρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.


Η Διοίκηση της ομάδας μας ετοιμάζει ωραία πράγματα για τον κόσμο της σε μια εκδήλωση που θα σημάνει ουσιαστικά το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-2022 και παράλληλα την έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023.

Οι “πράσινοι” θα παρουσιάσουν τους παλιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ενώ θα γίνει και η αποκάλυψη της νέας αγωνιστικής εμφάνισης με την οποία θα παρουσιάζεται τη νέα σεζόν η ομάδα μας εντός των τεσσάρων γραμμών.

Σχεδόν λοιπόν, ένα 24ώρο και κάτι πριν την “Ημέρα ΟΜΟΝΟΙΑΣ” ο κόσμος περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία αν θα “σκάσει” η 5η μεταγραφή ή αν αυτή θα ακουστεί μετά τα ονόματα των Μπρούνο Φελίπε, Άνταμ Μάθιους, Νεμάνια Μίλετιτς και Μπράντον Μπάρκερ οι οποίοι θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ενώπιον του πράσινου ΛΑΟΥ.

Ο κόσμος πάντως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ το βράδυ της 4ης Ιουλίου περιμένοντας να ακούσει από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάποιο σπουδαίο νέο που θα αφορά κάποια δυνατή μεταγραφή.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα γράφτηκε στον τύπο το όνομα του Γκρίφιθς, αν θα είναι αυτό ή αν προκύπτει κάποιο άλλο και το κρατάνε οι Διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον κόσμο σαν έκπληξη θα διαφανεί αύριο.