Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πορεία στην Ευρώπη | Σλιέμα Γουάντερερς 1995

Πορεία στην Ευρώπη | Σλιέμα Γουάντερερς 1995

Με δύο νίκες επί της Σλιέμα Γουόντερερς η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την πρόκριση για τον Α’ γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1995-96.


Τη Μαλτέζικη ομάδα φιλοξένησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 8 Αυγούστου του 1995 στο Μακάρειο, όπου κόπηκαν 8.700 εισιτήρια και επικράτησε εύκολα με 3-0, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση.

Στο 39′ η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαββίδη και ο Στεφάν δε άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπάρι καθώς με βολίδα ξετίναξε τα δίκτυα. Στο 52′ ο Στεφάν έκανε με πλασέ το 2-0, στο 67′ αποβλήθηκαν οι Τζουγκάνοβιτς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Φάβα της Σλιέμα, ενώ το 3-0 σημείωσε στο 75’ ο Μαλέκκος.

Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ανδρέας Χαρίτου, Ιωακείμ Ιωακείμ, Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Χρίστος Χριστοδούλου, Ευαγόρας Χριστοφή, Βαλεντίν Στεφάν, Ανδρέας Ανδρέου «Κάντηλος» (46′ Πανίκος Ξιούρουππας), Γιώργος Σαββίδης, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, Νεντίμ Τούτις (73′ Κώστας Καϊάφας), Κώστας Μαλέκκος.

Μόλις 1300 θεατές βρέθηκαν στον επαναληπτικό του «Νασιονάλ Τα Κάλι». Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 και να πάρει την πρόκριση με δύο νίκες. Οι Μαλτέζοι προηγήθηκαν τστο 44′ με κεφαλιά του Σούντα, ωστόσο στο 70′ ο Στεφάν με πλασέ ισοφάρισε και στο 88′ ο Ξιούρουππας με διαγώνιο σουτ έδωσε τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η σύνθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ανδρέας Χαρίτου, Γιάννος Καλοθέου, Ιωακείμ Ιωακείμ, Βαλεντίν Στεφάν, Ευαγόρας Χριστοφή, Ανδρέας Ανδρέου «Σάκης», Ανδρέας Ανδρέου «Κάντηλος» (44′ Πανίκος Ξιούρουππας), Γιώργος Σαββίδης (83′ Κώστας Καλοθέου), Νεντίμ Τούτις, Κώστας Μαλέκκος (76′ Κώστας Καϊάφας), Χρίστος Χριστοδούλου.