Home TOP NEWS Post Game: Η ικανοποιήση και… ενθαρρυντικά μηνύματα!

Post Game: Η ικανοποιήση και… ενθαρρυντικά μηνύματα!

Η ομάδα μας χθες κλήθηκε να δώσει το τρίτο της φιλικό παιχνίδι και το δεύτερο επί Πολωνικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Χάποελ Ιερουσαλήμ, της οποίας επικράτησε με 2-0 με τα γκολ που πέτυχαν οι Μάταβζ στο 12′ και ο Κακουλλής στο 54′.


Ήταν παιχνίδι που ασφαλώς δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε να είναι τεράστια, άλλωστε το σύνολο του Νιλ Λένον σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν αυτό που είχε τις πρωτοβουλίες και τον πρώτο λόγο, ενώ η εστία του Φαμπιάνο (1ο ημίχρονο) και του Ουζόχο (2ο ημίχρονο) σε ελάχιστες των περιπτώσεων απειλήθηκε.

Από το παιχνίδι με τον Ισραηλινό σύλλογο κρατάμε την ενέργεια που έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο, ενώ σημαντικό είναι ότι σιγά – σιγά και όσο περνάει ο χρόνος το σύνολο αρχίζει να δένει για τα καλά κι αυτό φαίνεται και μέσα από στο γήπεδο.

Το τι μπορούμε να κρατήσουμε από την χθεσινή αναμέτρηση είναι την σωστή αμυντική λειτουργία, ενώ σε αυτό το κομμάτι μπορούμε να πούμε ότι, ο Γιούστε που αγωνίστηκε 90λέπτο έκανε σπουδαίο παιχνίδι, με τον Ισπανό μπακ να δείχνει για ακόμη μια φορά το πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ από τα πόδια του έφυγε και η μπαλιά προς τον Κακουλλή στην φάση που κέρδισε το πέναλτι.

Σε γενικές γραμμές το απότελεσμα του αγώνα, το μηδέν παθητικό για πρώτη φορά σε φιλικό, αλλά και γενικότερα η εικόνα που έβγαλε η ομάδα μας στο τρίτο της φιλικό, έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα, ενώ σίγουρα έφερε τεράστια ικανοποιήση στον Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του που βλέπουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους να ανταποκρίνονται στα θέλω και τις απαιτήσεις του.

Το επομένο φιλικό για την ομάδα μας είναι με την Ανόρθωση το ερχόμενο Σαββάτο (30/7), παιχνίδι που σίγουρα ανεβάζει τον πήχη και ο κόουτς μας θα μπόρει να βγάλει εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα δυνατό τεστ για την αγωνιστική και φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.