Home TOP NEWS Σε ετοιμότητα για τον Λοΐζου

Σε ετοιμότητα για τον Λοΐζου

Πέραν από τις προσθήκες οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου ποδοσφαιριστή όπως για παράδειγμα του Λοΐζου Λοΐζου.


Η πιθανότητα μιας μεταγραφή του νεαρού άσσου της ομάδας μας είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τόσο του ποδοσφαιριστή μας, όσο και των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γι’ αυτό είναι σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση για ένα τέτοιο σενάριο που δεν μοιάζει καθόλου απομακρυσμένο.

Φυσικά για να προκύψει αποχώρηση του Λοΐζου ή οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή θα πρέπει η ομάδα μας να ικανοποιηθεί οικονομικά, βάζοντας ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της, αλλά και ο σύλλογος να πληροί τις προδιαγραφές για τον Λοΐζου ή του κάθε ποδοσφαιριστή που πιθανών προσεγγιστεί.

Πάντως η πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πανέτοιμη να δώσει ευκαιρίες, άλλωστε το έδειξε και στην περίπτωση του Μαρίνου Τζιωνή ότι, όταν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί δεν θα σταθεί σε καμία περίπτωση εμπόδιο σε καμία ευκαιρία και επιθυμία σε κανένα ποδοσφαιριστή.

Αυτή ήταν και η σχετική τοποθετήση του Ανδρέα Δημητρίου στον Super Sport Fm όταν ρωτήθηκε για τον Λοίζου.«Όχι μόνο για τον Λοΐζου. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε πρόταση έρθει για ποδοσφαιριστή μας. Η Ομόνοια δεν θέλει να στερεί καμία ευκαιρία και επιθυμία οποιοδήποτε παίκτη. Βέβαια θα πρέπει η πρόταση να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας και τις αξίες του ποδοσφαιριστή».