Home TOP NEWS Σημαντική βδομάδα για Κούσουλο

Σημαντική βδομάδα για Κούσουλο

Αρκετά σημαντική κρίνεται η βδομάδα που έχουμε μπει για τον Κούσουλο και ως προς τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος για την επιστροφή αγωνιστική δράση.


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ως γνωστόν αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Κατάρ και συγκεκριμένα στο ιατρικό κέντρο όπου είχε πραγματοποιήσει την επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού που τον άφησε εκτός αγωνιστική δράσης καθ’ολη την διάρκεια της σεζόν.

Ο Διεθνής μεσοαμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περνά αυτό το διάστημα από μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων και τα απατελέσματα τους αναμένεται να γίνουν γνωστά μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο γιατρός του Κούσουλου θα ετοιμάσει μια έκθεση η οποία θα καθορίσει ουσιαστικά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική δράση.

Ο Κούσουλος να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα στο εκτός έδρας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 20 Ιουλίου και εκ τότε παρέμεινε εκτός δράσης.

Άπαντες λοιπόν στο πράσινο στρατόπεδο και πολύ περισσότερο φυσικά ο ποδοσφαιριστής μας περιμένουν με αγώνια τα αποτελέσματα των εξετάσεων του που θα καθορίσουν ουσιαστικά και την επιστροφή του ξανά στα γήπεδα.