Home TOP NEWS Ταχύτητα και σβελτάδα!

Ταχύτητα και σβελτάδα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε χθες στην απόκτηση του Άγγλου ακραίου επιθετικού, Μπάρντον Μπάρκερ και με αυτή την προσθήκη έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα “φτερά” της επίθεσης προσθέτοντας κι άλλη ταχύτητα, αν υπολογίσουμε ότι εκεί αγωνίζονται ο Μπρούνο Φελίπε και ο Λοίζος Λοίζου.


Ο Νιλ Λένον λοιπόν στον πρώτο μήνα της μεταγραφικής περιόδου είδε να γεμίζει η άμυνα του με τις προσθήκες του Άνταμ Μάθιους αρχικά και στην συνέχεια του Νεμάνια Μίλετιτς, ενώ με την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε και Μπάρντον Μπάρκερ προσθέτει στην επίθεση ταχύτητα και τεχνική.

Με τα όσα έδειξε ο Βορειοϊρλανδός κόουτς στα παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας και με τις προσθήκες που έχουν ήδη γίνει και αυτές που θα γίνουν, ο Λένον θέλει να δει τη νέα αγωνιστική περίοδο την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, να βγάζει σβελτάδα στο παιχνίδι της και να συναρπάζει.

Με την προσθήκη του Μπάρκερ στην ΟΜΟΝΟΙΑ έμειναν να γίνουν άλλες τρεις κινήσεις. Σίγουρα θα αποκτηθούν ανασταλτικός και επιτελικός μέσος και ένας επιθετικός, ενώ ίσως προκύψει και τέταρτη μεταγραφή σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ουζόχο, ενώ δεν αποκλείεται και η απόκτηση παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας ο οποίος θα είναι για τον κατάλογο Β’.

Είναι βέβαιο ότι και οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν θα είναι στην ίδια φιλοσοφία με τις προηγούμενες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να θέλει να προσθέτει κι άλλη ποιότητα και ταυτόχρονα ταχύτητα στην ομάδα της.