Home TOP NEWS Τρίτο φιλικό το μεσημέρι και… ευκαιρία για νεές δοκιμές και συμπεράσματα!

Τρίτο φιλικό το μεσημέρι και… ευκαιρία για νεές δοκιμές και συμπεράσματα!

Προγραμματισμένο για τις 13:00 είναι το σημερινό φιλικό παιχνίδι επί Πολωνικού εδάφους απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του έχουν στη διάθεση τους, όλους τους ποδοσφαιριστές για τη νέα φιλική αναμέτρηση πλην του Γιάννη Κούσουλου. Αναμένουμε και σήμερα να δούμε τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να βάζει πλειάδα ποδοσφαιριστών να αγωνίζονται, όπως έπραξε και στα προηγοιύμενα δύο φιλικά με Χάποελ Χαϊφα και ΠΑΣ στα οποία χρησιμοποιήσε 21 ποδοσφαιριστές.

Θα είναι πάντως ακόμη μία ευκαιρία για τον προπονητή μας να κάνει δοκιμές ενώ είναι δεδομένο ότι σιγά – σιγά θα αρχίσει να καταλήγει στο πλάνο και τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στους επίσημους αγώνες που θα γίνουν σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σε αυτά τα παιχνίδια το τελευταίο που μετράει είναι ασφαλώς το αποτέλεσμα ωστόσο αναμένουμε ότι σιγά σιγά η ομάδα θα αρχίσει να βγάζει αυτά που ζητάει το τεχνικό επιτελείο και θα βελτιώνεται, τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο συνόλου.

Την εξέλιξη του αγώνα θα την παρακολουθήσουμε ζωντανά από το OFC TV Exclusive, ενώ θα έχετε και τη δυνατότητα να βλέπετε ότι συμβαίνει στην αναμέτρηση και μέσα από την ζωντανή ενημέρωση του OmonoiaNews.