Home TOP NEWS Βάζει μπρος τις μηχανές η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Βάζει μπρος τις μηχανές η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Οι διακοπές λαμβάνουν από σήμερα τέλος για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.


Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές μας θα πατήσουν ξανά γρασίδι στο “Ηλίας Πούλλος” για την πρώτη προπόνηση τους.

Μια βδομάδα αργότερα η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ανηφορίσει στην Κυπερούντα για ένα τετραήμερο (11-15) για να συνεχίσει τις προπονήσεις σε πιο καλές καιρικές συνθήκες σε σχέση με αυτές που επικρατούν στην Πρωτεύουσα.

Δύο μέρες πριν την αναχώρηση για την Πολωνία και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη γεύση από τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ με το φιλικό που θα δώσει κόντρα στην Χάποελ Χαϊφα στο ΓΣΠ.

Όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης εικάζουμε ότι, η ομάδα μας πριν μπει στο αεροπλάνο για την Πολωνία θα ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, έτσι ώστε ο Λένον να πάει με συμπληρωμένο το ρόστερ και να μπορέσει να δουλέψει με όλους τους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.