Home TOP NEWS Βιοί παράλληλοι, η μοναδική στιγμή που σταύρωσαν οι δρόμοι τους… και το...

Βιοί παράλληλοι, η μοναδική στιγμή που σταύρωσαν οι δρόμοι τους… και το τώρα!


Έχουν ηλικιακή διαφορά 5 χρόνων οι Άνταμ Μάθιους και Μπράντον Μπάρκερ οι οποίοι μόνο μία χρονιά αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους στο ίδιο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2020/21, όταν ο Μάθιους ήταν στην Τσάρλτον και ο Μπάρκερ στην Όξφορντ, σε ένα παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής της League One, αγωνίστηκαν και οι δύο όμως δεν συναντήθηκαν ως αντίπαλοι.

Κι αυτό γιατί ο Μάθιους αντικαταστάθηκε τραυματίας στο 18ο λεπτό ενώ ο Μπάρκερ μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι το μόνο που συνδέει δύο παίκτες με διαφορετική πορεία στην καριέρα τους, αλλά ίσως και το γεγονός ότι έπαιξαν σε διαφορετικές χρονιές στις «αιώνιες» της Γλασκώβης. Το 11-15 στη Σέλτικ ο Μάθιους, το 19-22 ο Μπάρκερ στην Ρέιντζερς.

Τώρα η μοίρα τους έμελλε να αγωνιστούν αμφότεροι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, υπό τις οδηγίες του Νιλ Λένον ο οποίος τους πίστεψε, τους έφερε στην ομάδα και καλείται να βγάλει από αυτούς τον καλύτερο τους εαυτό.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές των οποίων η πορεία είναι παρόμοια. Έχουν ποδοσφαιρικούς βίους παράλληλους, σε διαφορετικές βέβαια εποχές, αφού η καριέρα τους δεν εξελίχθηκε όπως πολλοί θα ανέμεναν για αυτούς. Το νέο τους στοίχημα, η νέα τους πρόκληση ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Λένον ξέρει και τους δύο πολύ καλά και αισθανόμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε πολύ καλά πράγματα από Μάθιους και Μπάρκερ πολύ σύντομα.