Home TOP NEWS Υπογραφές συμβολαίων και δηλώσεις από τον Δημήτρη Σπυριδάκη

Υπογραφές συμβολαίων και δηλώσεις από τον Δημήτρη Σπυριδάκη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε βίντεο με πλάνα από τις υπογραφές του επαγγελματικού συμβολαίου του Δημήτρη Σπυριδάκη, ενώ στο βίντεο φιλοξενούνται και δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.


Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπυριδάκη:

Για την υπογραφή του συμβολαίου; “Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου και περιμένω να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.”

Για την διαδρομή από τις Ακαδημίες στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου… “Μου έχουν μείνει πολλές αναμνήσεις από τα χρόνια εδώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά αν ήθελα να κρατήσω την πιο σημαντική θα ήταν η περσινή χρονιά, που ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στους U19 και ήταν μια εξαιρετική χρονιά για όλη την ΟΜΟΝΟΙΑ.”

Αγωνίζεσαι πλέον σε μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους κι απαιτήσεις από τον κόσμο. Πως βλέπεις το μέλλον σου στην ομάδα; “Η αρχή θα είναι δύσκολη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολύ ποιότητα. Σιγά – σιγά θα προσπαθήσω να έχω και εγώ ένα ρόλο στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρω.”

Για τους στόχους του ως ποδοσφαιριστής; “Να γίνω ένα βασικό στέλεχος στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σε μεταγενέστερο στάδιο αν μπορώ να πάρω ευκαιρίες στο εξωτερικό.”

Για την αύξηση των νεαρών και οι ευκαιρίες που παίρνουν στην πρώτη ομάδα; “Είναι σημαντικό η ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει έμφαση στις Ακαδημίες, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι και χτυπούν την πόρτα της πρώτης ομάδας. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένας απ’ αυτούς και κατάφερα να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο.”

Το βίντεο: