Home TOP NEWS Απόλλων και Ομόνοια διεκδικούν απόψε το Super Cup (20:30, Άλφα)

Απόλλων και Ομόνοια διεκδικούν απόψε το Super Cup (20:30, Άλφα)

Ο Πρωταθλητής Απόλλων Λεμεσού και η Κυπελλούχος Ομόνοια Λευκωσίας διεκδικούν απόψε τον πρώτο τίτλο της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2022, το Super Cup.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα, θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ανοικτή ζώνη από τον Άλφα Κύπρου.


Η Ομόνοια, πρώτη σε κατακτήσεις Super Cup, διεκδικεί απόψε τον 18ο τίτλο της στην ιστορία της διοργανώσης στην 23η συμμετοχή της ενώ ο Απόλλων διεκδικεί απόψε τον 4ο του τίτλο Super Cup στην 15η συμμετοχή του.

Είναι η έβδομη φορά στην ιστορία του Super Cup που τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Η πρώτη ήταν το 1966 και η τελευταία το 2010 με την Ομόνοια να μετρά ισάριθμες κατακτήσεις τις προηγούμενες έξι φορές.
Υπενθυμίζουμε ότι βάση της προκήρυξης, αν ο αποψινός αγώνας ολοκληρωθεί ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια, θα ακολουθήσουν εκτελέσεις πέναλτι και όχι ημίωρη παράταση.
Διαιτητής ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή, βοηθούς διαιτητές τους Μάριο Καλογήρου και Χαράλαμπο Γεωργίου και τέταρτο διαιτητή το Μάριο Χριστοφόρου. Στο VAR θα είναι ο Δημήτρης Σολωμού με βοηθό τον Παύλο Γεωργίου και Παρατηρητή διαιτησίας τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο σημερινός αγώνας Super Cup είναι ο 53ος από την ποδοσφαιρική περίοδο  1951 – 1952 που ξεκίνησε ο θεσμός.

Απο ιστοσελίδα ΚΟΠ