Home TOP NEWS «Απομένει ένα ραντεβού για Μαντσίνι»

«Απομένει ένα ραντεβού για Μαντσίνι»


Την πληροφόρηση δίνει ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Αντώνης Τσιράκης ο οποίος έκανε ανάρτηση και αναφέρεται στην περίπτωση του Μαντσίνι ο οποίος, όπως λέει, είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

«Στην τελική ευθεία η πώληση του Μαντσίνι στην Ομόνοια. Απομένει ένα ραντεβού. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ματέο Γκαρσία αρνήθηκε να φύγει. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και με τους δύο. Όταν χάλασε του πρώτου, προκρίθηκε η περίπτωση του δεύτερου. Φυσικά μιλάμε για εντελώς άλλα ποσά.

Εξυπακούεται πως ήταν απαραίτητο να περάσει στους ομίλους η Ομόνοια. Γιατί είναι υπέρβαση για εκείνη τόσο το ποσό που δίνει στον Άρη όσο και στον παίκτη. Μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων θα πάει περίπου στο 1,5m€ (λίγο πιο κάτω). Αντιθέτως, για τον Ματέο ήταν απλός δανεισμός.

Ο Ματέο δεν ψηνόταν να πάει Κύπρο. Αντιθέτως, ο Μαντσίνι ήθελε να αποχωρήσει από τον Άρη για πολλούς λόγους. Έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτό. Το ίδιο κασέ είχαν στην Ελλάδα, παραπάνω θα πάρει στην Κύπρο ο Μαντσίνι, που κατ’ εμέ είναι και καλύτερος παίκτης».